Spletna poslovalnica

ИМАШ ЛИ ПРОГРАМИРАН ПЛАН? ПРОВЕРИ СИ...

 

ДНЕВНИ ПОДАТОЦИ

Назив на фондот Цена на уделот Дневна промена
КД Кеш Депозит 119,7783 0,01%
КД Топ Брендови 131,3761 0,31%
КД БРИК 173,5176 0,31%
КД Нова ЕУ 117,4085 -0,04%
Објава на податоци за ден 18.04.2019

ВИДЕО СОДРЖИНИ

ОБЈАВИ

Produkti

ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24