Spletna poslovalnica

ПЛАТИ СИ ПРВО СЕБЕСИ

 

Штедењето е поголема вештина од заработувањето (Германска поговорка)


Здрави финансиски навики
Како да се оправи работата со парите?


Е тоа е прашање што често кружи наоколу, ама никако да најде конкретен одговор. A решението може да биде многу едноставно. Како и кај трчањето или кревањето на тегови, сѐ се постигнува со редовно вежбање. И за тоа не ви треба скапа опрема, специјални услови или личен тренер. Работата функционира по принципот „направи го сам“.

Прочитај повеќе...


Назад
ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24