Spletna poslovalnica

Поврзете се со нас


Назив на Друштвото: КД Фондови АД Скопје
Адреса:  бул. Партизански одреди бр.14A, влез 1, кат 2/2, Скопје-Центар
 (во зградата спроти Соборниот храм Св. Климент Охридски, во насока кон Карпош)
Контакт телефони: 078 424 885; 02 60 90 300; 02 60 90 301; 02 60 90 303
E-mail: kdfondovi@kd-group.com
Работно време со странки:  понеделник-петок: од 09:00 до 15:00 часот


ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24