Spletna poslovalnica

Курсна листа

Објава на податоци за ден 16.07.2018

Назив на отворениот фонд Датум на пресметка Датум на вреднување Нето вредност на имотот на отворениот фонд (МКД) Цена на уделот (МКД) Дневна промена (%) Просечна годишна цена на уделот (МКД) Просечна цена на уделот во последните 6 месеци (МКД)
КД Кеш Депозит 17.07.2018 16.07.2018 1.291.750.499,76 118,0883 0,01% 116,9548 117,5357
КД Топ Брендови 17.07.2018 16.07.2018 99.564.957,64 121,7162 -0,28% 118,5968 118,7569
КД БРИК 17.07.2018 16.07.2018 42.170.620,46 155,5473 -0,72% 158,7320 160,5057
КД Нова ЕУ 17.07.2018 16.07.2018 25.096.869,76 122,6360 -0,20% 120,6890 120,9493


ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24