Spletna poslovalnica

Соопштенија

Година
2017
    Месец
Сите

Известување за промена на депозитарната банка

Друштвото за управување со инвестициски фондови КД Фондови АД Скопје ја известува јавноста дека на ден 19.10.2017 г., успешно е завршена постапката за промена на депозитарната банка на отворените инвестициски фондови КД БРИК, КД НОВА ЕУ, КД ТОП БРЕН...
ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24