Spletna poslovalnica

Известување за неработен ден - 23.10.2018

Скопје,
Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Ден на македонската револуционерна борба, ДУИФ КД Фондови нема да работи на ден 23.10.2018 г. (вторник).

Пресметката и објавата на цените на уделите од отворените фондови со кои управуваме продолжува од 24.10.2018 г. (среда).

КД Фондови АД Скопје
Назад
ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24